Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Antibiotico naturale ...Mερος 3

Παρασκευή 1 Ιουλιου

Άλλαξε ο μήνας …οπότε έπρεπε να αλλάξουμε και τοποθεσία ….

Τα μαζέψαμε και πάλι και ο γύρος της λίμνης του Κομο μας περίμενε ….LeccoBellazioComo …βόλτα στην πιο ακριβή λίμνη του κόσμου …απίστευτα σπίτια …απίστευτο τοπίο …..έμεινα εκστασιασμένος κοιτώντας σαν χαζός …σίγουρα μια από τις πιο όμορφες βόλτες …που έχω κάνει ..
Όμως όλα τα όμορφα τελειώνουν και έπρεπε να διανύσουμε για μια ακόμα φορά γύρω στα 400 χλμ …οπότε αποφασίσαμε μιας και οι δρόμοι ήταν πηγμένοι από κίνηση να πάμε autostrada !!!

Κοντά στο Milano ……Πάμε προς Monza ώστε να πιάσουμε τον Α4 προς BresciaVerona …με σκοπό να αποφύγουμε την υπερβολική κίνηση του Α1 …..και μετά στροφή προς Bologna !!!

Συνεχίζουμε …με πολύ νύστα και κίνηση στον  A1 …με προορισμό το FIRENZE για ένα ραντεβού που είχαμε κλείσει εδώ και καιρό. Ηταν ένα ραντεβού …με ένα γιατρό.


Άφιξη στο χοτελι στο Firenze κατά τις 8:30 το βράδυ κατάκοποι …όχι από τα χιλιόμετρα αλλά από την autostrada, την υπερβολική κίνηση και την ζέστη !!!

Σάββατο 2 Ιούλιου

Εγερσις πρωινή μιας και το ραντεβού με το γιατρό μας περίμενε …και επειδή είναι πολύ καλός γιατρός …θα ερχόντουσαν και άλλοι φίλοι από Αθήνα να τον επισκευθούν !!!

Ο Πέτρος , ο Διαμαντής , Ο Παναγιώτης , Ο Θρύλος ..και άλλα παιδιά από την Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi θα έφθαναν μέσω Peruggia το βράδυ στην Φλωρεντία !!!!

Μαζί τους και ο Πίνδαρος που επανερχόταν !!!

Βγάλαμε τους χάρτες και βρήκαμε έναν ήσυχο δρόμο μέσα από τα χωριά που θα μας πήγαινε ακριβώς στην πόρτα που ο γιατρός …δεχόταν κόσμο !!!

Μετά από 27 χιλιόμετρα δασικά ..και ένα πασσακι ( έτσι να μην ξεχνιόμαστε) …φτάσαμε στην Scarperia !!! και αφού παρκάραμε …φτάσαμε στο χώρο του γιατρού !!

Autodromo Internazionale del Mugello .

Καιρός …νεφελώδης με πιθανότητα βροχής ! Όμορφες συνθήκες !! Περιπλανηθήκαμε στην πίστα ….χαζεύοντας ολον αυτό τον παροξυσμό και το τεράστιο πανηγύρι …

Τα λόγια είναι λίγα και φτωχά για να περιγράψουν το κλίμα . Δυστυχώς όπως έλεγε κάποιος πολύ εύστοχα …. «έγχρωμη tv,  ασπρόμαυρη ζωή» .

Αυτή η φράση μου ήρθε στο μυαλό …μιας και παρακολουθώντας αγώνες μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου παραααααααααα πολλα χρόνια ….η tv δεν καταφέρνει να μεταδώσει …ουτε το 1% από το κλίμα …την μυρωδιά , την αίσθηση , την ένταση …ενός αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος .
Περίμενα …να δώ φανατικούς με τον «ντοτορε» περίμενα να δώ τον απόλυτο παραλογισμό της ιδέας ….Ιταλική πίστα , Ducati , Vale !!!!
Αυτό όμως που είδα και βίωσα , ξεπερνούσε κάθε τρελή μου σκέψη !!!
Ο «ντοτορε» ήταν …εκεί …σπίτι του και χιλιάδες κόσμου παραληρούσαν …ακόμα και όταν έβγαινε για warm up !!
Όλα μαγικά ….τα 125 ….πανικός και …γιαταγάνια ..με συναγωνισμό τρελό , τα MOTO 2 , το ίδιο …αλλά μόλις βγήκαν οι μεγάλοι και ειδικά ο ντοτορε !!! ΠΑΝΙΚΟΣ !!!
Σημαίες …κόρνες …καραμούζες …πανικός !!
Είδαμε τα δοκιμαστικά υπό βροχή και η 12η θέση του γιατρού ήταν απογοήτευση για τους τιφόζι …που δεν πτοήθηκαν όμως !
Στα MOTO2 η βροχή δυνατή πια …τους επηρέασε αισθητά και μετα αμέσως το Red Bull Rookies Cup .

Αποχωρήσαμε κατά τις 5:30 αφήνοντας στην πίστα χιλιάδες φανατικούς με σκηνές να συμμετέχουν σε πολλά eventshappenings και να αλαλάζουν …κάθε 10 λεπτο …VALE ..VALE !!!!!

Το βράδυ …βόλτα στην Φλωρεντία , στην πανέμορφη αυτή πόλη και συνάντηση με τους Guzzαιους και τον Πίνδαρο στην κεντρική πλατεία. 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου